Usein kysytyt kysymykset

Ammattipätevyyden jatkokoulutukset verkossa

Lainsäädäntö vaatii reaaliaikaisen vuorovaikutuksen koulutettavaan. Tämän vuoksi verkkotunnin tai verkkokoulutuksen osallistujalta vaaditaan puhelinnumero sekä puhelimeen asennettu WhatsApp- tai Signal-sovellus. Näin koulutettava sekä valvoja voivat olla tarvittaessa toisiinsa yhteydessä koulutuksen aikana. Lisäksi käytössä on chat-palvelu. Ennen koulutuksen aloittamista vaaditaan myös vahva tunnistautuminen.
Kun olet ilmoittautunut verkkokoulutukseen, saat tunnukset ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et löydä tunnuksia sähköpostistasi, tarkista ettei viesti päätynyt roskapostikansioon. Jos viestiä ei edelleenkään löydy, soita verkkokoulutuksen tekniseen tukeen, joka palvelee arkipäivisin klo 08:00 - 15:30.
Varmista että yrität kirjautua osoitteessa https://webauto.fi sähköpostiosoitteellasi ja sinulle ilmoittautumisen yhteydessä toimitetulla salasanalla. Älä valitse kouluttajaa listalta. Mikäli et löydä tai muista salasanaasi, voit tilata uuden tätä lomaketta käyttäen. Jos salasanan palautus ei onnistu tai kirjautumisessa on muita ongelmia, soita verkkokoulutuksen tekniseen tukeen, joka palvelee arkipäivisin klo 08:00 - 15:30.
Valvomossa koulutustasi valvoo ja tukee ammattipätevyyskouluttaja. Valvomo auttaa sinua koulutuksen suorituksen aikana olevissa ongelmissa ja kysymyksissä liittyen koulutuksen sisältöön. Valvomoon saat chat-yhteyden koko koulutuksen ajan ja tarvittaessa voidaan ottaa myös videoyhteys käyttämällä WhatsApp-sovellusta. Tekninen tuki ei voi auttaa koulutuksellisissa kysymyksissä.
Verkkokoulutuksen tekninen tuki tarjoaa apua, mikäli sinulla on ongelmia koulutukseen ilmoittautumisessa, kirjautumisessa tai verkkokoulutuksen aloittamisessa. Teknisen tuen numero 020 735 2090 on avoinna arkipäivisin klo 08:00 - 15:30. Tekninen tuki ei voi auttaa koulutuksellisissa kysymyksissä.